Skidsemester i Tänndalen

Att åka till fjällen och åka skidor är något man verkligen kan längta efter. Att hyra en stuga och få komma bort till de vackra landskapen som är täcka av vacker snö är verkligen något fantastiskt. När det blir dags för att komma iväg kan Tänndalen vara den perfekta skidorten att besöka.

Tänndalen har under många år varit en älskad och populär skidort som tilltalar både skid- och snowboardåkare. Här kan man välja att bo på fräscha och trevliga hotell eller mysiga stugor mitt i skidbacken. Med 52 nedfarter och 19 liftar kommer man kunna avnjuta skidåkningen till max! Det går att hyra utrustning på plats, vilket är något som kan underlätta för dig som inte har egen utrustning eller kanske inte har möjligheten att ta med din utrustning på semestern.

Tänndalen bjuder även på en del olika aktiviteter såsom olika turer och snöskoteråkning. Det finns även många restauranger at välja på, där man har möjlighet att avnjuta goda måltider och kan passa på att värma sig mellan åkturerna. Dessutom är inte denna ort endast för slalom- och snowboardåkare, utan här finns det även möjlighet att åka längdskidor i deras 300 kvm långa spår. I Tänndalen kan man verkligen hitta något som passar för alla!

Boende

I den här vackra skidorten kan man välja att bo antingen på hotell eller stugor. Det finns väldigt fina och fräscha hotell i Tänndalen som bjuder på en trevlig och oförglömlig vistelse. Vill man däremot göra det ännu mysigare kan man välja en trevlig stuga att bo på under vistelsen. Det finns väldigt många stugor och lägenheter att välja bland och här kan man finna något som passar för alla – oavsett om man endast är 2 personer eller 10 personer så kan man hitta något som passar.

När man har hyrt en stuga kan det ibland vara jobbigt att städa när det är dags att åka hem och på qleano.se/ kan man boka städhjälp för att underlätta det för sig själv. Det är ett smidigt sätt att få hjälp med städningen på och man behöver inte känna sig stressad eller frustrerad över att behöva städa stugan exemplariskt innan man lämnar den. På så sätt får man mer tid till att njuta och få ut så mycket som möjligt av skidsemestern och de få dagar man har i de härliga backarna!

Leave a Reply

mts_schema