Tänndalen, den perfekta orten för semestern

Tänndalen, en av de mest snösäkra orterna i Sverige. Med hela 53 omväxlande nedfarter, 12 liftar, 60 toppar, 3 barnområden och mycket mer är Tänndalen en av de populäraste skidorterna här hemma. För i den här orten kan man hitta något för alla. Oavsett om du åker slalom, längdskidor, snowboard eller endast vill vandra, kan du hitta det du söker i denna skidort.

Det här är den ultimata och perfekta semesterorten för hela familjen. Här finns det backar för både stora och små. En snösäker skidort som garanterat bjuder på snö från november fram till maj varje år. Förutom de fantastiska skidbackarna kan man även hitta härliga restauranger, där man kan värma sig efter en lång dag i backen eller avnjuta en härlig middag.

Tänndalen bjuder även på en hel del aktiviteter, man kan välja allt från att åka snöskoter, längdskidor och slalom till att vandra i de härliga topparna. Självklart har man även möjlighet till att shoppa, hyra utrustning och boka in skid- eller snowboardlektioner.

I den här fantastiska skidorten kan man välja mellan att bo på hotell, i lägenheter eller stugor. Och efter att man blivit förälskad i denna magiska ort kan man även välja att köpa sig ett eget hus eller stuga att ha för att kunna spendera så mycket tid man vill på denna magiska plats.

Passar även för sommarsemestern

Många kan tro att Tänndalen endast är passande under snösäsong men så är det inte. Det här är en ort som även är populär under sommaren. Tänndalen har många aktiviteter och äventyr att bjuda på under vår- och sommarsäsongen, och passar därför bra för alla semestrar.

Förutom skid- och snowboardåkning finns det mycket annat att hitta på i denna magiska ort. Man kan bestiga de härliga bergen och topparna, man kan välja att ha en härlig dag på vattnet genom att paddla eller varför inte lite klättring i de fantastiska klätterställen som finns på plats. Det finns mycket att hitta på i denna fantastiska ort även när den saknar snö och därför passar den även utmärkt att besöka under sommarsemestern. Det är den perfekta platsen även för dig som vill vandra i de härliga och vackra leder och backar som finns i området. Dessutom kan man välja att åka på magiska cykelturer runtom i fjällen, för att utforska och se mer av de vackra landskap som finns i denna ort. Man kan enkelt och bekvämt ta sig upp med hjälp av liften, för att sedan avnjuta en härliga dag av en storslagen fjällutsikt man sent kommer att glömma.

Vare sig ni väljer att besöka denna plats under vinterhalvåret eller under sommaren så kommer ni att kunna ta med er oförglömliga upplevelser och minnen från denna fantastiska ort. En ort som kan besökas både med vänner och familj och oavsett vilka du väljer att ta med dig på denna magiska resa kommer ni alla att snabbt förälska er i detta ställe.

Leave a Reply

mts_schema