Frisk fjälluft

Det är allt fler människor som överger tanken på en lat semestervecka och istället byter ut den mot en aktiv semester i fjällvärlden där avslappning och träning kombineras. Med handen på hjärtat kan man nog konstatera att det är den perfekta resan, då våra kroppar mår bra av rörelse. Chansen är stor att man återvänder till jobbet full av energi, istället för med en trött kropp som suttit still en vecka. Efter det sistnämnda kan man behöva ytterligare en semestervecka för att återhämta sig. Då är det bättre för både kropp och knopp med god mat, dryck och träning!

Roliga aktiviteter på semestern

Då det blir allt populärare med aktiv semester är det många som söker sig norrut i vårt avlånga land, vilket man gör alldeles rätt i. I fjällvärlden kan man njuta av allt från fiske och skidåkning till fornminnen och långa vandringsleder. Vackra Tänndalen i Härjedalen är ett exempel på en semesterdestination som är värd att nämnas. I Tänndalen med omnejd hittar du alla dessa aktiviteter och på köpet får du frisk fjällluft. Varför inte packa ryggsäcken med en gourmetpicknick och promenera upp till toppen av Hamrafjället, som på sommaren även går under benämningen Blomsterfjället. Här kan du beundra över 400 olika växtarter. Människorna på orten har också arbetat hårt för att göra området tillgängligt för rörelsehindrade och barnfamiljer som även de ska kunna njuta av de fantastiska omgivningarna.

Planera nästa semester

Fjällvärlden välkomnar besökare året om, sommar som vinter. Du kan redan nu börja planera din nästa semester. Det kanske känns konstigt att tänka på skidsemester när det blommar för fullt och de ljusa sommarnätterna håller dig vaken, men det är i själva verket en smart idé. Många boenden blir fullbokade redan innan säsongen börjar så passa på att förboka ditt favoritrum redan nu. När du har kommit hem från en fantastisk semester kan Bacho Minimaster ger en härlig luft inomhus. Utöver bättre luftflöden får du också smartare energiventilation. Minimaster är ett perfekt substitut för den friska fjälluften som du så gärna hade tagit med dig hem, särskilt om du är bosatt i en större stad med mycket trafik och avgaser.

Leave a Reply

mts_schema